Bülent ERANDAÇ
Tüm YazılarıSeçim gecesi ve ertesinde Müslüman dünya da yaşanan olaylar beni çok etkiledi. Gazze, Suriye, Bosna, Makedonya, Malezya ve dünyada birçok ülkede, Müslüman halkların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için yaptığı gösteriler çok duygulandırıcıydı.
Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesine Müslüman dünya, en az bizim kadar sevindi. 24 Haziran gecesi ve ertesi günü, onların da sevinç gözyaşları görülmeye değerdi. Çünkü O, mazlumlara sırdaş, yoldaş olandı. Oy veremiyorlardı ama kalpleri bizimleydi. Türkiye’nin Müslümanların yıkılmayan TEK KALESİ olduğunu biliyorlardı. Onun için, Erdoğan’ın seçilmesini gönülden destekliyordu.
Bir gerçek ortada. Erdoğan sadece bizim değil, mazlum Müslüman halkların da lideri ve önderidir. Yenidünya düzeni kurulurken, bu yenidünyada Lider ülke Türkiye perspektifi çok önemli bir olaydır.
Türkiye dünyada mazlumların sığınacağı limandır. Ortadoğu, derin ABD-Avrupa tarafından yüzyıl sonra bir daha bölünmek, parçalanmak, şehir ve uydu devletçikler kurmak için tartışılırken, Müslüman halkların umutla ellerini uzatıp tutunmak istedikleri yer Türkiye’dir. Erdoğan, kurtarıcıdır, sahip çıkandır, gecesini gündüzünü sadece Türkiye için değil, parçalanmış Müslüman ülkelerin birliği için kullanmaktadır. Savrulan Müslüman coğrafyasında, insanlar, Müslümanlar bir fener görevi yapan Erdoğan’a bakmaktadır. İşte mazlum halkların yaşadığı coğrafyadaki sevinç gözyaşlarının sebebi budur.
Erdoğan liderliğinde Türkiye büyüdükçe, savrulan İslam dünyası için sığınma limanı, kendini toparlama ve birlik içinde ilerleme yolunda hayati bir limana sahip olacaklardır.
Bunu iyi bilelim. Gönül Coğrafyası bizi bekliyor. 100 yıldır emperyalist Batı’nın akıttığı kanları, ancak Büyük Türkiye’nin durduracağını gayet iyi biliyor.
02.07.2018
Güncel Yazıları
Türkiye’nin Enerji ve Orta Koridor Hamlelerinin Kodları
22 Mayıs 2025
Erdoğan ile Trump Görüşmesinin Jeopolitik Şifreleri
25 Mart 2025
Müjde: KIZILELMA 2025'te Gök Vatan'da Göreve Başlıyor
11 Şubat 2025
Türkiye, 2025 Yılının Parlayan Yıldızı
02 Ocak 2025
Erdoğan'ın, Scholz ve Putin Görüşmelerinin Şifreleri
15 Ekim 2024
Erdoğan-Sisi İttifakı'nın Derin Mesajları
10 Eylül 2024
NATO'nun 75. Yıl Şifreleri
12 Temmuz 2024
3. Dünya Savaşı'nın 'Lityum Cephe' Çarpışmaları
29 Haziran 2024
Yeni Dünya Şekilleniyor, Türkiye Konumlanıyor
27 Haziran 2024
Başkan Erdoğan'ın 'Türk Birleşik Devletleri' İnşası
10 Haziran 2024
İngiltere, Türk Donanması'nı Takip Ediyor? Neden?
13 Mayıs 2024
31 Mart Seçim Analizi: Türkiye İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor
03 Nisan 2024
Türkiye Jeopolitiğinde ‘F-16-Irak-Mısır’ Şifreleri
13 Şubat 2024
Türkiye Yüzyılı'nın İlk MGK Şifreleri
29 Ocak 2024
Dolmabahçe(Güvenlik) Memorandumu'nun Şifreleri
15 Ocak 2024