Hamas’ın askeri kanadı olan Kassam Tugayları’nın sözcüsü Ebu Ubeyde, Telegram kanalı üzerinden yaptığı açıklamada Gazze'deki direnişin kararlılıkla devam ettiğini ifade etti.
Tarihin Gazze’de sergilenen direniş ve cesareti kaydedeceğini belirten Ebu Ubeyde, son günlerde kurulan pusuların büyük bir fedakârlık ve kahramanlıkla gerçekleştirildiğini dile getirdi. Direnişin sürdüğünü vurgulayan sözcü, “Düşman askerlerinin cenazeleri ve cesetleri normalleşecek; çünkü biz pes etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Açıklamasında İsrail yönetimini de eleştiren Ebu Ubeyde, İsrail hükümetinin kendi kamuoyunu yanılttığını savunarak, “Düşmanın hükümeti askerlerini Gazze bataklığında kurban ediyor. Gerçekte var olmayan siyasi hedefler uğruna onları ölüme gönderiyor, fakat bunu itiraf etmekten kaçınıyor” şeklinde konuştu.
Diğer İçerikler
Zelenskiy Körfez Turunu "Tarihi" Olarak Niteledi: Ukrayna'nın Savaş Tecrübesi İhracat..
Küresel Enerji Koridorunda Yeni Dönem: Hürmüz Kapandı, Gözler Türkiye ve Suriye Üzeri..
Rubio’dan NATO Ortaklarına Rest: Savaş Sona Erdikten Sonra NATO İlişkileri Yeniden Ma..