Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Katar ziyaretinde eşlik eden Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Başkanı İbrahim Kalın, temaslarda bulundu. Fidan ve Kalın, başkent Doha’da Hamas Şura Meclisi Başkanı Muhammed Derviş İsmail ve Hamas Siyasi Büro üyeleri ile Katar’da bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç gün sürmesi beklenen Körfez turunda ilk olarak Kuveyt'i ziyaret etti. Erdoğan, Kuveyt Emiri Sabah ile görüşmesinde, Gazze'deki ateşkese değindi, kalıcı barış için iki devletli çözümün şart olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra, ikinci durağı olan Katar'a geçti. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Başkanı İbrahim Kalın da Doha'da Hamas liderleriyle bir görüşme gerçekleştirdi.
Diğer İçerikler
Hakan Fidan: Güney Kıbrıs’tan Kalkan Uçaklar Gazze’de Binlerce İnsanı Şehit Etti, Bun..
Dışişleri Bakanı Fidan: “Türkiye Gazze’ye Nefes, Filistin’e Umut Olmaya Devam Edecekt..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bağımsız Bir Filistin Devleti Kurulana Kadar Mücadelemiz Devam..
İsrailli General Hacohen: Yeni Bir Bölgesel Savaştayız, Bu Bir Beka Savaşı Çünkü Karş..
NATO’ya Rapor Sunan CHP, Türkiye’nin İsrail’le İlişkilerinin Düzeltilmesini, İran’ın ..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi Gazzeli Kardeşlerimizi Yeniden Ayağa Kaldırmamız Gerekiy..
Irak Kürdistanı Bölgesel Yönetimi Başbakanı Barzani, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüştü..