İsrailli General Brik Siyonist Rejimin Sonunun Geldiğini ve Yıkılacağını Söyledi

İsrailli emekli Tümgeneral Yitzhak Brik, kendisini "İsrail Devleti 100 yılı aşabilecek mi?" sorusunu sorarken bulduğunu ve İsrail'in son yıllarda dünya nezdinde tiksinti ve nefret uyandıran bir devlet haline geldiğini aktardı.

h4 { font-size: 24px !important; } Print Friendly and PDF

İsrailli emekli Tümgeneral Yitzhak Brik, İsrail'de yayımlanan Maariv gazetesi için "İsrail yıkıma doğru gidiyor ve onu kurtarmanın tek bir yolu var" başlığıyla bir makale kaleme aldı.

Makelede, geleceğe dair düşündüğünde kendisini "İsrail Devleti 100 yılı aşabilecek mi?" sorusunu sorarken bulduğunu aktaran Brik, şunları kaydetti:

"On yıllar boyunca İsrail, içeriden parçalanmış bir devlete dönüştü; kesimler arasında, sağ-sol arasında, Yahudiler ile Araplar arasında derin bir nefret var. Bu, devletin her parçasına nüfuz ediyor ve mahvediyor."

İsrail'in dışarıdaki imajına da değinen Brik, "İsrail'in son yıllarda dünya nezdinde tiksinti ve nefret uyandıran bir devlet haline geldiğini; bu nedenle çok sayıda vatandaşının başka ülkelere göç etmeyi seçtiğini" aktardı.

Brik, İsrail'in direnç gösterme ve ayakta kalma kapasitesinin, güvenlik, ekonomi, eğitim, sağlık, altyapı ve bilim dahil tüm alanlarda giderek zayıfladığı değerlendirmesinde bulundu.

 

Tüm hakları SDE'ye aittir.
Yazılım & Tasarım OMEDYA