Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin, yarın Tahran'a bir ziyaret gerçekleştireceği bildirildi.
Mehrnews’in haberine göre, basın mensuplarına konuşan İran Dışişleri Bakanı Seyyid Abbas Arakçi, ''Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, yarın Tahran'da olacak.'' dedi.
Arakçi, ''Katar Emiri ikili ilişkilerimizi güçlendirmek için geliyor ve inşallah iki ülke arasındaki ilişkilerde bu başarılı yolda yürümeye devam edeceğiz.'' ifadesini kullandı.
Katar'ın bölgede etkili bir ülke olduğunu belirten Arakçi, ''Katar'la ilişkilerimiz çok eski ve kapsamlıdır, iki ülke arasında her zaman üst düzey temaslar olmuştur. Katar tarafıyla Filistin, Gazze ve Hamas'ın yanı sıra Suriye ve Yemen gibi konularda her zaman görüş alışverişinde bulunuyoruz.'' diye konuştu.
Diğer İçerikler
Şara Sözünü Tuttu: Esat Rejiminin Yok Saydığı Kürtlere Her Konuda Eşitlik Tanıyan Kar..
ABD’nin Yüz Üstü Bırakması Üzerine Ortada Kalan YPG Üyeleri Hükümetten “Eman Belgesi”..
Soykırımcı Netanyahu Gençlere Hitaben Yaptığı Konuşmada Yeni Savaş Alanı Olarak Sosya..
Haseke ve Kamışlı’nın Hükümete Devredilmesi Konusunda YPG ile Şam’ın Anlaştığı İddia ..
Gelen Baskı ve Tehditlerden Bunalan Netanyahu, Türk Askerlerinin Gazze’de Yer Almamas..
Muhammed bin Selman, Türkiye ile Çok Önemli Anlaşmalar İmzalanması Konusunda Enerji B..