Arap ülkelerindeki 31 sivil toplum kuruluşu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn'in, İsrail'le ilişkileri normalleştirme anlaşması imzalamasına karşı "Filistin sözleşmesi" adı altında imza kampanyası başlattı.
Kampanyanın gerçekleştirildiği internet sitesinden yapılan açıklamada, çok kısa süre içinde "Filistin Sözleşmesi'ni" imzalayanların sayısının 1 milyonu geçtiği ifade edildi.
"Arap halkları, siyonist rejimle her türlü ilişkinin kesinlikle karşısında olduğunu gösterdi." ifadesi kullanılan açıklamada, "imza kampanyasına katılımın, 1 milyonunun üzerinde olmasının, Arap halklarının ne kadar bilinçli olduğunu ortaya koyduğu" değerlendirmesinde bulunuldu.
İsrail ile BAE ve Bahreyn arasında varılan "ilişkilerin normalleştirilmesine" yönelik söz konusu anlaşmalar, dün Beyaz Saray'da imzalanmıştı.
Diğer İçerikler
İsrail Ceset Teslimini Engelliyor: Hamas 20 Esiri Serbest Bıraktı, 10 Cesedi Teslim E..
Hamas’tan İsrail’e Cevap: “İstediğiniz Esir Cesetleri Vurduğunuz Tüneller ve Yıktığın..
Soykırımcı Netanyahu Hakim Karşısına Çıkacağı Günlerde Hastalanıyor, Yine Hasta Olmuş..
Esirleri Teslim Alan İsrail Yine Sözünde Durmadı, Bahaneler Uydurarak Refah Kapısını ..