Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy, Euronews’e verdiği röportajda, Rusya ile olası barış görüşmelerinde Ukrayna topraklarından hiçbir şekilde taviz verilmeyeceğini açıkladı. Zelenskiy, "Ukrayna'nın toprak bütünlüğü tartışmaya açılamaz. Hiçbir durumda topraklarımızdan feragat etmeyeceğiz" dedi.
Zelenskiy, barış için müzakerelere açık olduklarını ancak bu süreçte Ukrayna'nın egemenliğinden taviz vermelerinin söz konusu olmayacağını belirtti. Ayrıca, Rusya'nın Ukrayna'daki işgaline son vermesi gerektiğini ve bu şartların yerine getirilmesi halinde barış görüşmelerinin mümkün olabileceğini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Zelenskiy, Rusya'nın saldırgan tutumunun devam etmesi halinde Ukrayna'nın savunma kararlılığının süreceğini ve topraklarını korumak için her türlü önlemi alacaklarını söyledi.
Diğer İçerikler
Ekrem İmamoğlu'na Casusluk Soruşturması! MI6 İrtibatı Deşifre Oldu! Bağlantıda FETÖ İ..
İsrail Henüz Türk Askeri Gazze’ye Girmeden Türkiye Tarafından Kuşatılmış gibi Panikle..
Trump 30 Ekim’de Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile Görüşeceğini Söyledi, Çin’e %155 G..
Türkiye ve Endonezya, Gazze’de Uluslararası Barış Gücü İçin ABD’den Garantiler İstedi..