Putin’den Umduğunu Bulamayan Trump, Budapeşte Görüşmesi Konusunda Boşuna Vaktimi Harcamak İstemiyorum Dedi

Trump, Putin ile Budapeşte'de yapılması planlanan zirveye ilişkin soruya, "Boşuna bir görüşme yapmak istemiyorum. Boşuna zaman harcamak istemiyorum." cevabını verdi.

h4 { font-size: 24px !important; } Print Friendly and PDF

ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray'da düzenlenen bir etkinlikte, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Trump, Putin ile Budapeşte'de yapılması planlanan ancak askıya alındığı belirtilen zirveye ilişkin soruya, "Boşuna bir görüşme yapmak istemiyorum. Boşuna zaman harcamak istemiyorum." yanıtını verdi.

ABD Başkanı, sözlerinin devamında görüşmenin halen yapılabileceğini ima ederek, "Henüz bir karar vermedik." dedi.

Putin ile görüşmeyi neden iptal ettiğiyle ilgili bir soruya cevap veren Trump, "Ben bir şey söylemedim. Öyle olacağını söylemedim. Ne olacağını asla bilemezsiniz. Önümüzdeki 2 gün içinde ne yapacağımız konusunda size bilgi vereceğiz." diyerek, olası bir zirvenin halen mümkün olduğuna işaret etti.

Kremlin Sözcülüğü yaptığı açıklamada, iki liderin de herhangi bir tarih belirtmediğini ve bu nedenle “ertelenme” yorumlarının gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

 

 

Tüm hakları SDE'ye aittir.
Yazılım & Tasarım OMEDYA