AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Göreve Başlama Töreni"ne katılan Şerif, Pakistan hükümeti ve halkı adına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla en içten tebriklerini iletti ve başarılarının devamını diledi.
Şerif, Erdoğan'ın vizyoner liderliğini takdir ederek, Türkiye'nin son 20 yılda, her alanda attığı adımların en dikkat çekici başarı örneği olduğunu belirtti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılına değinen Şerif, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilerleme ve refah yolunda önderlik etmeye devam etmesinin tam yerinde bir durum olduğunu aktardı.
Şerif, bölgesel barışı teşvik etme çabaları, diplomasi ve diyaloğa olan bağlılığı için Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.
Pakistan'ın Türkiye ile kardeşlik bağlarını daha da güçlendirme ve çeşitli stratejik ortaklıkları geliştirme taahhüdünü yineleyen Şerif, Erdoğan'ı İslamabad'da düzenlenmesi planlanan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyinin 7. Toplantısı'na davet etti.
Diğer İçerikler
Dışişleri Bakanı Fidan Gazze Planı’nın İkinci Aşamasının Hazırlıklarının Konuşulduğu ..
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Maduro’nun Türkiye’ye Gelmesi Konusunda Bir Teklif Olma..
Hakan Fidan Bütün Dünyaya İlan Etti: “İslam Dünyası 100 Yıllık Derin Uykusundan Uyand..
Dışişleri Bakanı Fidan, SDG’nin Mutabakata Uymamasında İsrail’in Parmağının Olduğunu ..