Erdoğan: “Terörsüz Türkiye Süreci Aynı Hızla Devam Ediyor”

TBMM’de 23 Nisan resepsiyonunda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Terörsüz Türkiye sürecinde herhangi bir tıkanma olmadığını belirterek, “Süreç olumlu bir şekilde aynı hızla devam ediyor, herhangi bir sıkıntı yok” dedi.

h4 { font-size: 24px !important; } Print Friendly and PDF

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un ev sahipliğinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 106’ncı yıl dönümü dolayısıyla Meclis’te özel resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Geçtiğimiz yıl programlara katılmayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu yıl resepsiyonda yer aldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılan isimler arasında bulundu. Bahçeli, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile ayaküstü sohbet ederken, Özgür Özel ile de tokalaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli bir süre Meclis Şeref Salonu’nda görüştü. Erdoğan, daha sonra DEM Parti heyeti ile tokalaştı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, ana muhalefet partisi ile görüşme yapılıp yapılmayacağına ilişkin soruya, “Tabi görüşeceğiz ya. Niye görüşmeyelim?” yanıtını verdi.

Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, “Süreç olumlu bir şekilde aynı hızla devam ediyor. Tıkanma, herhangi bir sıkıntı yok” dedi. Yasal düzenlemelerle ilgili soruya ise Erdoğan, “Durduk mu? Durmak yok. Aynen devam” ifadelerini kullandı. Resepsiyonda Erdoğan ile Tuncer Bakırhan arasında dikkat çeken bir diyalog da yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırhan’ın bulunduğu masayı işaret ederek, “Masayı devirecek misiniz?” diye sordu. Bakırhan ise “Masa sağlam” yanıtını verdi.

Tüm hakları SDE'ye aittir.
Yazılım & Tasarım OMEDYA