ABD'deki Halk Bankası davasında, bankanın "mahkemenin yargı yetkisi olmadığı" gerekçesiyle davanın düşmesi ve reddihakim talebinde bulunmak için "özel statüyle duruşmaya katılım" isteği, federal mahkeme tarafından reddedilmesinin ardından yaptığı temyiz başvurusu kabul edildi.
New York'taki temyiz mahkemesi, federal mahkemenin ret kararını bir üst mahkemeye taşıyan Halk Bankasının başvurusuna olumlu yanıt verdi.
Halk Bankası avukatları, "mahkemenin yargı yetkisi olmadığı" gerekçesiyle davanın düşmesi ve reddihakim talebinde bulunmak için "özel statüyle duruşmaya katılım" isteği, federal mahkeme tarafından reddedilince, temyiz mahkemesine başvurmuştu.
Avukatlar, temyiz mahkemesinin kararı açıklanıncaya kadar ise federal mahkemeden yargı sürecini beklemeye alması talebinde bulunmuştu.
Diğer İçerikler
ABD’den Ard Arda İslam’a Saldırı: Temsilciler Meclisi Başkanı ‘İslam Sapkın Bir Dindi..
Mühimmat Riskiyle Karşı Karşıya Olduğu Söylenen ABD’nin Bunun İçin 50 Milyar Dolarlık..
ABD için Hürmüz Boğazı’nda Büyük Tuzak: İşgalci Savaş Gemileri İran’ın Kısa Menzilli ..
Çinli Profesörden Trump için Korkunç Tahmin: ABD Ekonomisi Topyekün Çökecek, Vahim Du..
Haçlı Ruhu Taşıyan ABD Savaş Bakanı Hegseth: “İran Savaşı Tanrı’nın Planı, Trump’ı İs..
Trump’ın Savaş Bakanı Hegseth, Eski ABD Başkanı Küçük Bush gibi Haçlı Zihniyetiyle Sa..